Ασφάλειες Σαντορίνης – Πρακτορείο Ασφαλειών Καραμολέγκου

ασφαλιστικό πρακτορείο, ασφαλιστικό πρακτορείο ασφάλειες σαντορίνης, ασφαλιστικό πρακτορείο καραμολέγκου πύργος σαντορίνη

Το πρακτορείο ασφαλειών Καραμολέγκου Ασφάλειες Σαντορίνης δραστηριοποιείται στον χώρο των ασφαλίσεων από το 1990. Οι ασφαλιστές που το στελεχώνουν, διαθέτουν την από τον νόμο προβλεπόμενη πιστοποίηση. Η ομάδα του ασφαλιστικού γραφείου μας διακρίνεται για τις γνώσεις και την εμπειρία που διαθέτει στον τομέα των ασφαλειών. Αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα τα θέματα ασφάλισης των πελατών μας. Ενημερώνουμε, συμβουλεύουμε και προτείνουμε το κατάλληλο ασφαλιστικό πρόγραμμα, ανάλογα με τις ανάγκες και τις οικονομικές δυνατότητες του κάθε ενδιαφερόμενου.

Η συνεργασία μας με τις πιο αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρίες και τα σύγχρονα ασφαλιστικά προϊόντα που διαθέτουμε σε ιδιαίτερα χαμηλά ασφάλιστρα, φροντίζοντας για την κάλυψη των πραγματικών αναγκών του πελάτη μας, με πραγματικό σεβασμό στο πρόσωπό του και στην όποια οικονομική του κατάσταση, έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών μας.

Είμαστε όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά, κοντά στον πελάτη κάθε στιγμή της ημέρας, 24 ώρες το 24ωρο.

Οι Ασφαλιστές μας

αφροδίτη καραμολέγκου ασφαλίστρια, ασφάλειες σαντορίνης πύργος καλλίστης

Αφροδίτη Καραμολέγκου

Ασφαλιστική Πράκτορας
Υπεύθυνη του Πρακτορείου Ασφάλειες Σαντορίνης
καραμολέγκος σπύρος, καραμολέγκος σπύρος ασφαλιστής πύργος σαντορίνη, σπύρος καραμολέγκος πρώην διευθυντής αγροτικής τραπέζης

Σπύρος Καραμολέγκος

Ασφαλιστής
Πιστοποιημένος ασφαλιστής - Στέλεχος Πρακτορείου
αγγελική αναστασοπούλου ασφαλίστρια, πρακτορείο ασφάλειες σαντορίνης καραμολέγκου σαντορίνη

Αγγελική Αναστασοπούλου

Ασφαλίστρια
Πιστοποιημένη ασφαλίστρια

Γνωρίστε τα στελέχη του ασφαλιστικού γραφείου μας

Αφροδίτη Καραμολέγκου

Η Αφροδίτη Καραμολέγκου, είναι υπεύθυνη του ασφαλιστικού Πρακτορείου. Πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με άριστες γνώσεις Αγγλικών & Γαλλικών. Την κέρδισε ο ασφαλιστικός κλάδος, για τον οποίο και ενημερώνεται καθημερινά τα τελευταία χρόνια. Διαθέτει πολύπλευρη γνώση στα θέματα ασφαλειών όλων των κλάδων.

Εξειδικευμένη στα πάσης φύσεως ασφαλιστικά θέματα που προκύπτουν στους πελάτες μας και έχουν σχέση με το εξωτερικό, όπως είναι οι υποθέσεις αστικής ευθύνης ξενοδοχείων και επιχειρήσεων, θέματα Νομικής Προστασίας κ.α.

Η Αφροδίτη Καραμολέγκου μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα στη Σαντορίνη και τη Θεσσαλονίκη, όπου δραστηριοποιούμαστε ενεργά στον ασφαλιστικό χώρο.

αφροδίτη καραμολέγκου ασφαλίστρια, ασφάλειες σαντορίνης πύργος καλλίστης
καραμολέγκος σπύρος, καραμολέγκος σπύρος ασφαλιστής πύργος σαντορίνη, σπύρος καραμολέγκος πρώην διευθυντής αγροτικής τραπέζης

Σπύρος Καραμολέγκος

Ο Σπύρος Καραμολέγκος για πάνω από 20 χρόνια διετέλεσε Διευθυντής Αγροτικής Τράπεζας στα Καταστήματα Σαντορίνης και Σύρου. Στόχος του και σκοπός του η δανειοδότηση επαγγελματιών και επιχειρηματιών για τον εκσυγχρονισμό υφιστάμενων και τη δημιουργία νέων επιχειρήσεων, με κατεύθυνση τον Αγροτικό, Τουριστικό και Βιοτεχνικό τομέα. Εκατοντάδες τα δάνεια που χορηγήθηκαν εκείνη τη δύσκολη για τη Σαντορίνη και τα νησιά εποχή.

Ο Σπύρος Καραμολέγκος ήταν ο εισηγητής και ο υπεύθυνος δανειοδότησης του Σύγχρονου Οινοποιείου της Ενώσεως Συνεταιρισμών Θήρας. Επί των ημερών του ολοκληρώθηκε η κατασκευή του, έργο το οποίο εξασφάλισε την οικονομική βιωσιμότητα της Οργάνωσης και βοήθησε τα μέγιστα στην προβολή της Σαντορίνης διεθνώς. Με εισήγηση δική του και των συναρμόδιων υπηρεσιών της Τράπεζας χαρίστηκαν δεκάδες αν όχι εκατοντάδες εκατομμύρια δραχμές στην Ένωση και με τη δική του εισήγηση ρυθμίστηκαν ληξιπρόθεσμες οφειλές ενός περίπου δις δραχμών, άτοκα για 10 χρόνια.
Οι ενέργειές του αυτές βοήθησαν στο να είναι σήμερα η Οργάνωση οικονομικά ανεξάρτητη, ικανή να πορεύεται ελεύθερα κατά το δοκούν, χωρίς τις πιέσεις τραπεζιτών και άλλων παραγόντων.

Από του διορισμού του στην Τράπεζα, παράλληλα με τα άλλα καθήκοντά του, είχε αναλάβει υπεύθυνα και τον Τομέα Ασφαλειών όλων των κλάδων του Καταστήματος, τον οποίο και παρακολουθούσε επιτυχώς μέχρι της παραιτήσεώς του. Η μεγάλη εμπειρία του στα τραπεζικά και ασφαλιστικά προϊόντα, που καθημερινά εμπλουτίζεται με συνεχή επιμορφωτικά σεμινάρια και με τη συμμετοχή του στα σχετικά συνέδρια, τον καθιστούν έναν από τους πιο έμπειρους ασφαλιστές όλων των ασφαλιστικών κλάδων.

Σήμερα, ως βασικό στέλεχος του πρακτορείου Ασφάλειες Σαντορίνης, εργάζεται ακούραστα με την ίδια δυναμική και με το ίδιο ενδιαφέρον, πάντοτε προς το συμφέρον των ανθρώπων που εμπιστεύονται και ασφαλίζουν τα περιουσιακά τους στοιχεία, τις επιχειρήσεις τους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα στο πρακτορείο μας. Θα τον συναντήσετε στη Σαντορίνη, στη Νάξο, στην Ίο, στη Σύρο, στην Αμοργό, στην Αθήνα, να τρέχει για την άμεση φροντίδα των πελατών μας.

Αγγελική Αναστασοπούλου

Πιστοποιημένη ασφαλίστρια, πανέξυπνη και ταλαντούχα, με μεγάλη πείρα στα θέματα ασφαλειών. Έχει εργαστεί επιτυχώς σε διάφορες υπηρεσίες και επί μία περίπου 20ετία ασχολείται αποκλειστικά με το ασφαλιστικό πρακτορείο μας.

Στην πολύχρονη θητεία της στον ασφαλιστικό κλάδο, έχει αντιμετωπίσει με επιτυχία κάθε ασφαλιστικό ζήτημα ή πρόβλημα των πελατών μας και είναι εξαιρετική γνώστης όλων των ασφαλιστικών προϊόντων.

Η Αγγελική Αναστασοπούλου, εξειδικευμένη ασφαλίστρια, με ειδικά σεμινάρια και με συνεχή επιμόρφωση στα νέα ασφαλιστικά προϊόντα, είναι έτοιμη να ενημερώσει και να βοηθήσει κάθε ενδιαφερόμενο στη σωστή επιλογή του, με περισσή ευγένεια και αίσθημα ευθύνης.

αγγελική αναστασοπούλου ασφαλίστρια, πρακτορείο ασφάλειες σαντορίνης καραμολέγκου σαντορίνη

Γνωρίστε τους ασφαλιστές μας από κοντά

Το ασφαλιστικό πρακτορείο Ασφάλειες Σαντορίνης Καραμολέγκου βρίσκεται στον Πύργο Καλλίστης στη Σαντορίνη, επί του κεντρικού επαρχιακού δρόμου στην είσοδο προς τον Πύργο, απέναντι ακριβώς από την Ταβέρνα Πύργος.

Οι συνεχείς μετακινήσεις μας στα νησιά των Κυκλάδων και στην Αθήνα για την φροντίδα των πελατών μας, μας έχουν κάνει γνωστούς σε πολύ κόσμο. Η ειλικρινής φιλία που αναπτύσσουμε με τους πελάτες μας, η άμεση ανταπόκρισή μας στα προβλήματά τους και η αποτελεσματικότητα που μας χαρακτηρίζει στο κάθε ασφαλιστικό τους πρόβλημα είναι οι συστάσεις μας για όσους θέλουν να μας γνωρίσουν.

Όπου κι αν βρίσκεστε στις Κυκλάδες ή στην Αττική, επικοινωνήστε μαζί μας. Το τηλέφωνο και τα σύγχρονα ηλεκτρονικά μέσα που χρησιμοποιεί το ασφαλιστικό μας γραφείο κάνουν άμεση την επικοινωνία μας. Τα συχνά αεροπορικά και ακτοπλοϊκά δρομολόγια που συνδέουν τη Σαντορίνη με την Αθήνα και τα άλλα νησιά των Κυκλάδων κάνουν εύκολες τις μετακινήσεις μας και άμεση την ανταπόκρισή μας με επιτόπιες επισκέψεις, όταν η παρουσία μας κρίνεται απαραίτητη ή επιβεβλημένη.

Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας, να γνωριστούμε και να σας παρέχουμε δωρεάν συμβουλές σε όποιο θέμα ασφάλισης σας απασχολεί.

Scroll to Top