ασφάλειες ξενοδοχείων, πυρός, ασφάλειες αυτοκινήτου, ασφάλειες ζωής

Προστατεύστε την επιχείρησή σας, την εταιρεία σας, το κατάστημά σας με ασφάλεια πυρός επιχείρησης. Εξασφαλίστε την επαγγελματική σας στέγη με ασφάλιση επιχείρησης και διασφαλίστε το εισόδημά σας.

Ανεξάρτητα από το μέγεθος και την τοποθεσία της ή το αντικείμενο της επαγγελματικής σας δραστηριότητας, θωρακίστε την επιχείρησή σας από πιθανούς κινδύνους με ένα ασφαλιστικό πρόγραμμα πυρός επιχείρησης, που θα την προστατεύσει από κάθε κίνδυνο και θα διατηρεί απρόσκοπτη τη λειτουργία της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η ασφάλιση κατά κινδύνων αστικής ευθύνης επιχείρησης έναντι τρίτων καλύπτει τις οικονομικές υποχρεώσεις του επαγγελματία ή της επιχείρησης στην περίπτωση που, λόγω μιας πράξης του ή παράλειψής του, έγινε άθελά του υπαίτιος να προξενηθεί σωματική βλάβη (τραυματισμός ή θάνατος) άλλου προσώπου ή ζημιά σε περιουσιακά στοιχεία άλλου προσώπου.

Εσείς λοιπόν που είστε επαγγελματίες αξίζει να κάνετε ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο αστικής ευθύνης, εξασφαλίζοντας τον εαυτό σας και την επιχείρησή σας από απρόβλεπτες και δυσάρεστες καταστάσεις. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που επαγγελματίες ενεπλάκησαν σε δικαστικούς αγώνες για ατυχήματα που άθελά τους συνέβησαν στην επιχείρησή τους, για λάθη ή παραλείψεις της ίδιας ή και του προσωπικού της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η ασφάλιση μεταφορών εμπορευμάτων παρουσιάζει στις μέρες μας ξεχωριστό ενδιαφέρον. Ιδιαίτερα στα νησιά μας, όπου τα πάντα είναι εισαγόμενα αλλά ακόμα και για τα εγχώρια προϊόντα χρειάζονται ειδικές μεταφορές, οι ασφάλειες μεταφορών έρχονται να παίξουν πρωταρχικής σημασίας ρόλο, γιατί μπορούν να καλύψουν ασφαλιστικά τη διακίνηση των χιλιάδων τόνων προϊόντων που εισάγονται και διακινούνται κάθε χρόνο με τα διάφορα μέσα μεταφοράς.

Η ελεύθερη διακίνηση προϊόντων, όπως μηχανήματα, εργαλεία, ανταλλακτικά, αγροτικά προϊόντα νωπά ή κατεψυγμένα, βιομηχανικά προϊόντα, καύσιμα, πρώτες ύλες, κ.α, παρέχει τη δυνατότητα στον κάθε επιχειρηματία να κάνει εισαγωγή ή εξαγωγή προϊόντων από ή και προς αγορές του εξωτερικού. Όμως, τόσο στις εσωτερικές όσο και στις διεθνείς μεταφορές, παρουσιάζονται προβλήματα που οφείλονται σε αστάθμητους παράγοντες, με καταστροφικές ενίοτε για την επιχείρηση συνέπειες. Γι' αυτό και η απαραίτητη πριν τη ζημιά πρόληψη είναι η ασφάλιση μεταφοράς εμπορευμάτων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Ασφάλιση Νομικής Προστασίας καλύπτει οικονομικά τον επιχειρηματία, τον βιοτέχνη, τον έμπορο ή τον ελεύθερο επαγγελματία, στην περίπτωση που εμπλακεί σε δικαστικές διαμάχες, κάτι που δυστυχώς μόνο ασυνήθιστο φαινόμενο δεν αποτελεί στις μέρες μας.

Με την ασφάλιση νομικής προστασίας ο επαγγελματίας καλύπτεται από τις αναγκαίες δαπάνες, δικαστικές και εξώδικες, που περιλαμβάνουν ακόμα και την αμοιβή του πληρεξούσιου δικηγόρου καθώς και τα πάσης φύσεως έξοδα και τέλη ενώπιον δικαστικών και διοικητικών αρχών. Στην περίπτωση ακόμη που έτσι αποφασίσει το δικαστήριο, αναλαμβάνει να καλύψει την επιδικαζόμενη στον αντίδικο δικαστική δαπάνη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Με το ασφαλιστήριο Αστικής Ευθύνης Ημιονηγών καλύπτεται ο κίνδυνος Αστικής ευθύνης έναντι τρίτων του ιδιοκτήτη ζώων (ημιόνων, όνων κ.α.) για ζημιές, Σωματικές βλάβες/θάνατο ή Υλικές ζημιές, που τυχόν θα προκληθούν σε τρίτους, με υπαιτιότητά του, κατά τη διάρκεια κατοχής, χρήσης και εκμετάλλευσης των ζώων, τα οποία και χρησιμοποιεί για τη μεταφορά τουριστών - επισκεπτών από το Λιμάνι στην πόλη ή αντίστροφα και για τη μεταφορά τους στα διάφορα χωριά ή στους αρχαιολογικούς χώρους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Copyright © 2022 Ασφάλειες Σαντορίνης Κυκλάδων. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.