Home » Blog » Ασφάλεια πυρός ξενοδοχείου
ασφάλεια ξενοδοχείου, ασφάλιση ξενοδοχείου, ασφάλειες ξενοδοχείων σαντορίνη, ασφάλειες ξενοδοχείων κυκλάδες

Ασφάλιση ξενοδοχείου κατά κινδύνου φωτιάς

Ένα έμπειρο ασφαλιστικό πρακτορείο όπως οι Ασφάλειες Σαντορίνης, με πολλά χρόνια στον χώρο των ασφαλίσεων, δίνει μεγάλη προσοχή και φροντίδα στην ασφάλιση ενός μεγάλου κλάδου, τις ασφάλειες ξενοδοχείων.

Κι αυτό, γιατί ζούμε και κινούμαστε σε περιοχές – νησιά που κατακλύζονται από ξενοδοχειακές μονάδες μικρές και μεγάλες και γνωρίζουμε από κοντά τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Μέριμνά μας είναι να τις προστατεύσουμε και να τις θωρακίσουμε με την ασφάλιση ξενοδοχείων, με την ασφάλεια πυρός ξενοδοχείου.

Η τεράστια τουριστική κίνηση που παρουσιάζουν κάθε χρόνο τα νησιά των Κυκλάδων, και που είναι συνεχώς αυξανόμενη, κέντρισε το ενδιαφέρον των επενδυτών και πολλοί από αυτούς έχουν επενδύσει μεγάλα κεφάλαια, κυρίως σε ξενοδοχειακές μονάδες και τουριστικά καταλύματα. Τεράστια είναι τα ξενοδοχειακά συγκροτήματα που κτίστηκαν τα τελευταία χρόνια και χιλιάδες τα ενοικιαζόμενα δωμάτια που φιλοξενούν καθημερινά Έλληνες και ξένους τουρίστες.

Η Σαντορίνη, η Νάξος, η Πάρος, η Ίος, η Σύρος, η Αμοργός, η Φολέγανδρος, η Τήνος, η Άνδρος, η Μήλος, η Σέριφος, η Σίφνος, αλλά και όλα τα μικρά ή μεγάλα νησιά των Κυκλάδων, λόγω της απαράμιλλης ομορφιάς τους και των ιδιαιτεροτήτων που έχει το καθένα ξεχωριστά, κερδίζουν ένα τεράστιο τουριστικό ενδιαφέρον και έχουν γίνει πόλος έλξης χιλιάδων ξένων και Ελλήνων τουριστών.

Οι κίνδυνοι όμως που μπορεί να εγκυμονούν τα φυσικά και μη φαινόμενα, όπως φωτιές, σεισμοί, πλημμύρες και άλλες καταστροφές, δεν θα πρέπει να δημιουργούν ανασφάλεια ή αβεβαιότητα στον επιχειρηματία. Η έγκαιρη πρόβλεψή τους και η θωράκιση των ξενοδοχείων με μια σωστή και οικονομική ασφάλιση διασφαλίζουν το μέλλον του.

Στόχος του ασφαλιστικού μας γραφείου είναι να παρέχουμε ασφάλειες ξενοδοχείων που μηδενίζουν την αβεβαιότητα ή ανασφάλεια του ξενοδόχου επιχειρηματία, είτε διαθέτει το μεγαλύτερο ξενοδοχειακό συγκρότημα είτε τη μικρότερη πανσιόν.

Οι έμπειρες και οικονομικές προτάσεις μας για την ασφάλιση του ξενοδοχείου σας το προστατεύουν από όλους τους πιθανούς κινδύνους. Επιλέγοντας ένα από τα προγράμματα ασφάλειας φωτιάς ξενοδοχείων, καθώς η φωτιά αποτελεί μία από τις κυριότερες αιτίες καταστροφής ατομικών και επιχειρησιακών περιουσιακών στοιχείων, εξασφαλίζετε το ξενοδοχείο σας και είστε ασφαλής.

Γιατί, η ασφάλεια πυρός ξενοδοχείου αποτελεί τη μεγαλύτερη σιγουριά σας

Θωρακίστε την ξενοδοχειακή σας μονάδα με μια ασφάλιση. Προνοήστε και απαλλαγείτε από οποιοδήποτε ξαφνικό γεγονός μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη λειτουργία της και κατ’ επέκταση την επιχειρηματική σας δραστηριότητα. Τα προγράμματα που διαθέτουμε προσφέρουν πλήρη ασφαλιστική κάλυψη, σε τιμές ιδιαίτερα προσιτές.

Μερικές από τις ασφαλιστικές καλύψεις που περιλαμβάνει η ασφάλεια πυρός ξενοδοχείου:

  • Φωτιά, κεραυνός, πτώση αεροσκαφών
  • Έκρηξη φυσική ή χημική (ευρεία)
  • Φωτιά από δάσος ή συστάδες δένδρων
  • Πλημμύρα, θύελλα, καταιγίδα
  • Κλοπή του ασφαλισμένου περιεχομένου συνεπεία διάρρηξης
  • Ζημιές κτιρίου συνεπεία διάρρηξης
  • Κακόβουλη βλάβη – Τρομοκρατικές ενέργειες
  • Σεισμός και φωτιά συνεπεία σεισμού
  • Πολλές άλλες καλύψεις

Σε όποιο νησί των Κυκλάδων κι αν βρίσκεται το ξενοδοχείο σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να σχεδιάσουμε το ασφαλιστικό πρόγραμμα του ξενοδοχείου ή των ενοικιαζόμενων δωματίων σας. Συνεργαζόμαστε με χιλιάδες ξενοδοχεία και μετακινούμαστε σε όλα τα νησιά των Κυκλάδων.

Είμαστε κοντά στο ξενοδοχείο σας 24 ώρες το 24ωρο. Ό,τι κι αν συμβεί, ανταποκρινόμαστε άμεσα και αποτελεσματικά.

Οι Ασφάλειες Σαντορίνης είναι η ασπίδα προστασίας του ξενοδοχείου σας.
Scroll to Top