ασφάλειες ξενοδοχείων, πυρός, ασφάλειες αυτοκινήτου, ασφάλειες ζωής

Ένα έμπειρο ασφαλιστικό πρακτορείο όπως οι Ασφάλειες Σαντορίνης, με πολλά χρόνια στον χώρο των ασφαλίσεων, δίνει μεγάλη προσοχή και φροντίδα στην ασφάλιση ενός μεγάλου κλάδου, τις ασφάλειες ξενοδοχείων.

Κι αυτό, γιατί ζούμε και κινούμαστε σε περιοχές - νησιά που κατακλύζονται από ξενοδοχειακές μονάδες μικρές και μεγάλες και γνωρίζουμε από κοντά τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Μέριμνά μας είναι να τις προστατεύσουμε και να τις θωρακίσουμε με την ασφάλιση ξενοδοχείων, με την ασφάλεια πυρός ξενοδοχείου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σημαντική είναι η ασφάλιση Γενικής Αστικής Ευθύνης για ξενοδοχεία, η οποία αποτελεί προάσπιση του ξενοδόχου - επιχειρηματία από πιθανούς κινδύνους.

Γιατί έχει ευθύνη ο εργοδότης - ξενοδόχος

Τα μεγάλα ή μικρά ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια απασχολούν πάσης φύσεως προσωπικό για να καλύψουν τις ανάγκες τους.

Από τον υπάλληλο της ρεσεψιόν, της καθαριότητας και την καμαριέρα, μέχρι τον μάγειρα, τον σερβιτόρο, ακόμα και τον υπεύθυνο πισίνας που απασχολούν μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες. Συχνά οι ξενοδόχοι καθώς και οι υπάλληλοι των ξενοδοχείων έρχονται σε συναλλαγές με τρίτους προμηθευτές, συνεργάτες κ.α. Και φυσικά καθημερινά φιλοξενούν τουρίστες στις μονάδες τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η πισίνα και τα τζακούζι είναι μια υπηρεσία που παρέχεται πλέον δωρεάν στους πελάτες από όλα σχεδόν τα ξενοδοχεία και τουριστικά καταλύματα. Είναι στοιχείο που βοηθά στην προβολή του ξενοδοχείου και προσελκύει τουρίστες. Ειδικά ο καλοφτιαγμένος χώρος της πισίνας, με τις εντυπωσιακές ομπρέλες, τις ξαπλώστρες, τα μικρά δένδρα, τα φυτά, φαντάζει σαν μια μικρή όαση, κατάλληλη για δροσιά, άσκηση, χαλάρωση, ξεκούραση.

Όμως, όπως μια όαση της ερήμου, έτσι και η μικρή όαση της πισίνας κρύβει κινδύνους, οι οποίοι πολλές φορές είναι ιδιαίτερα επιζήμιοι για τους επιχειρηματίες ή ιδιοκτήτες των ξενοδοχείων. Τραυματισμοί, κυρίως ηλικιωμένων ατόμων, είναι οι συχνότεροι, χωρίς να αποκλείονται και πνιγμοί σε ορισμένες περιπτώσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Copyright © 2022 Ασφάλειες Σαντορίνης Κυκλάδων. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.