ασφάλειες ξενοδοχείων, πυρός, ασφάλειες αυτοκινήτου, ασφάλειες ζωής

Ο πλούτος της οικογένειας είναι τα παιδιά και το παιδικό πρόγραμμα ασφάλισης είναι αυτό που εξασφαλίζει το μέλλον τους.

Από τη στιγμή που αποκτούν παιδιά, οι γονείς βιώνουν έντονα το συναίσθημα της ανησυχίας για το πώς θα τα μεγαλώσουν, θα τα σπουδάσουν, θα τα αποκαταστήσουν. Ειδικά τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας, με τη συνεχώς αρνητικά μεταβαλλόμενη οικονομία, η ανησυχία αυτή αυξάνεται.

Στο ασφαλιστικό πρακτορείο μας συνεργαζόμαστε με τις πιο μεγάλες και αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρίες και διαθέτουμε παιδικά προγράμματα ασφάλισης που βοηθούν στην εξεύρεση της ζητούμενης λύσης. Αρκεί εσείς οι γονείς να κάνετε τη σωστή κίνηση, επιλέγοντας το ασφαλιστικό πρόγραμμα που θα βάλει σήμερα κιόλας τα θεμέλια και θα χτίσει τη μελλοντική επιτυχημένη πορεία του παιδιού σας.

Ξεκινώντας ένα παιδικό ασφαλιστικό πρόγραμμα από τη γέννηση του παιδιού και καταβάλλοντας περιοδικά κάποιο ποσό μέχρι την ενηλικίωσή του, δίνετε τη δυνατότητα δημιουργίας ενός κεφαλαίου, που στην κατάλληλη στιγμή θα καλύψει τα έξοδα των σπουδών του ή και τις μελλοντικές οικονομικές του ανάγκες.

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Όταν το παιδί μέσα από το ασφαλιστικό του πρόγραμμα έχει το απαιτούμενο κεφάλαιο στο ξεκίνημα της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας, έχει εξασφαλίσει και την επιτυχία.

Εμπιστευθείτε σε εμάς το μέλλον των παιδιών σας, γιατί έχουμε και την αξιοπιστία και την εμπειρία να το διασφαλίσουμε.

Copyright © 2022 Ασφάλειες Σαντορίνης Κυκλάδων. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.