ασφάλειες ξενοδοχείων, πυρός, ασφάλειες αυτοκινήτου, ασφάλειες ζωής

Γιατί είναι ιδιαίτερα σημαντική η ασφάλιση αυτοκινήτου, ποιοι είναι οι κίνδυνοι με τα ανασφάλιστα αυτοκίνητα, γιατί έχει σημασία η ασφάλεια αυτοκινήτου που θα επιλέξετε;

Το αυτοκίνητο σήμερα είναι το κυριότερο μεταφορικό μέσο, που εξυπηρετεί ιδιωτικές ή επαγγελματικές ανάγκες και έχει καθιερωθεί ως το πλέον απαραίτητο εργαλείο της σύγχρονης κοινωνίας. Όμως ενώ έχει βελτιώσει κατά πολύ τις συνθήκες της ζωής μας, συγχρόνως έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Η κυκλοφορία του αποτελεί μεγάλη και διαρκή πηγή κινδύνων. Χιλιάδες είναι κάθε χρόνο τα αυτοκινητικά ατυχήματα, με πολλά θύματα και ανεκτίμητες ζημιές. Τις οικονομικές συνέπειες αυτών των ζημιών καλύπτει η ασφάλιση του αυτοκινήτου, η οποία και θεσπίστηκε διά νόμου ως υποχρεωτική.

Οι Ασφάλειες Σαντορίνης, με πολύχρονη ασφαλιστική εμπειρία στον κλάδο των αυτοκινήτων, προσφέρουν ολοκληρωμένα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου ιδιωτικής ή δημόσιας χρήσης, όπως επιβατικά, φορτηγά, τουριστικά λεωφορεία, μηχανήματα έργου, μοτοσυκλέτες, μοτοποδήλατα κ.α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η ασφάλιση κατοικίας αποτελεί για όλους πρωταρχικό ζήτημα.

Το σπίτι μας, η κατοικία μας, είναι το κεραμίδι που στεγάζει την οικογένειά μας. Είναι ένα πολυπόθητο και ακριβό περιουσιακό στοιχείο, που πρέπει να προστατευθεί από τους κινδύνους που το απειλούν. Οι κλιματικές αλλαγές, τα ακραία καιρικά φαινόμενα που συχνά τον τελευταίο καιρό πλήττουν τη χώρα μας, οι θυελλώδεις άνεμοι, οι έντονες βροχοπτώσεις, οι πλημμύρες, οι χιονοπτώσεις, είναι γεγονότα που δεν πρέπει να μας αφήνουν αδιάφορους. Είναι εκ των πραγμάτων επιβεβλημένη η προστασία του σπιτιού μας. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Θέλουμε να ζήσουμε τη ζωή έχοντας την υγεία μας. Όταν δεν θα μπορούμε να εργαζόμαστε, θέλουμε να έχουμε τη σύνταξή μας. Για να γίνουν αυτά πραγματικότητα, η λύση είναι η ασφάλεια ζωής, υγείας & σύνταξης.

Ασφάλεια υγείας

Γνωρίζουμε ότι ο τομέας της υγείας είναι πρωταρχικής σημασίας για τον άνθρωπο. Επίσης γνωρίζουμε ότι το δημόσιο σύστημα υγείας στις μέρες μας νοσεί. Παρουσιάζει πολλές ελλείψεις και αδυνατεί να προσφέρει στους πολίτες τις κατάλληλες υπηρεσίες, πολλές φορές ακόμη και τις στοιχειώδεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εσείς που διαθέτετε σκάφος αναψυχής χαρείτε το νιώθοντας ασφάλεια. Απολαύστε τις εξορμήσεις σας στη θάλασσα και αφήστε εμάς να σας προστατεύουμε από κάθε πιθανό θαλάσσιο κίνδυνο, με μια ασφάλεια σκάφους.

Δυσάρεστες καταστάσεις, όπως υλικές φθορές, πρόσκρουση, βύθιση, πυρκαγιά, κλοπή, μπορούν να συμβούν οποιαδήποτε στιγμή, να σας βρουν απροετοίμαστους και να σας φορτώσουν με προβλήματα. Η ασφάλιση σκάφους αποτελεί τη σίγουρη λύση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τι είναι η ασφάλιση προσωπικού ατυχήματος; Ποιος χρειάζεται να κάνει ασφάλεια για προσωπικό ατύχημα;

Ο άνθρωπος μέσα στη σημερινή δύσκολη οικονομική συγκυρία εργάζεται ατέλειωτες ώρες, πολλές φορές πέρα από τις δυνάμεις του, για να καλύψει τις υποχρεώσεις του. Και είναι πολλοί οι άνθρωποι που, λόγω της φύσης του επαγγέλματός τους, εκτίθενται καθημερινά σε χίλιους δυο κινδύνους. Επαγγέλματα όπως του οικοδόμου, ηλεκτρολόγου, μαραγκού, μηχανικού, υδραυλικού, αχθοφόρου, λιμενεργάτη, εστιάτορα, αγρότη, χειριστή μεγάλων μηχανημάτων, μαρμαρά, αρτοποιού κ.α. είναι μερικά από τα δύσκολα και επικίνδυνα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο πλούτος της οικογένειας είναι τα παιδιά και το παιδικό πρόγραμμα ασφάλισης είναι αυτό που εξασφαλίζει το μέλλον τους.

Από τη στιγμή που αποκτούν παιδιά, οι γονείς βιώνουν έντονα το συναίσθημα της ανησυχίας για το πώς θα τα μεγαλώσουν, θα τα σπουδάσουν, θα τα αποκαταστήσουν. Ειδικά τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας, με τη συνεχώς αρνητικά μεταβαλλόμενη οικονομία, η ανησυχία αυτή αυξάνεται.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κάντε τον γύρο του κόσμου με μια ταξιδιωτική ασφάλιση. Ταξιδέψτε ελεύθερα χωρίς έννοιες.

Η ταξιδιωτική ασφάλιση σας παρέχει μια σειρά από καλύψεις σε περίπτωση απρόοπτων γεγονότων.

Θάνατος από ατύχημα, μόνιμη ολική ή μερική ανικανότητα από ατύχημα, ιατροφαρμακευτικά έξοδα από ατύχημα ή ασθένεια, νοσοκομειακή περίθαλψη από ατύχημα ή ασθένεια, απώλεια αποσκευών, καθυστέρηση πτήσεων, προσωπική αστική ευθύνη περιλαμβάνονται στις καλύψεις που σας παρέχει ένα ταξιδιωτικό ασφαλιστικό πρόγραμμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η φωτοβολταϊκή εγκατάσταση αποτελεί μια πολύ σπουδαία επένδυση, αφού έχει μεγάλα οικονομικά και οικολογικά οφέλη. Μην αφήσετε να εκτεθούν τα φωτοβολταϊκά σας συστήματα σε κινδύνους που μπορούν να επιφέρουν σε αυτά ζημιές ή καταστροφές.

Με την ασφάλιση φωτοβολταικών, όπου κι αν τα εγκαταστήσετε, τα προφυλάσσετε και διασφαλίζετε την εύρυθμη και αποδοτική λειτουργία τους μέσα στον χρόνο.

Ενημερωθείτε για τα ολοκληρωμένα προγράμματα ασφάλισης φωτοβολταϊκών που σας προσφέρουμε και βγείτε κερδισμένοι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Copyright © 2022 Ασφάλειες Σαντορίνης Κυκλάδων. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.